afbeeldingSprekersplatform doet meer dan bemiddeling van sprekers

Wat weet ú nog van een evenement of congres dat u maanden geleden bezocht heeft? Wat werd er geserveerd, en hoe waren de sanitaire voorzieningen? Grote kans dat u het antwoord niet weet! Uit onderzoek blijkt namelijk dat bezoekers van een bijeenkomst niet de randvoorwaarden onthouden, maar wel de inhoud!

Dit is waar Sprekersplatform om de hoek komt kijken. Om een evenement succesvol te laten verlopen, is een grondige voorbereiding van het grootste belang. Alles draait hierbij om communicatie en kennis. Het ervaren team van Sprekersplatform levert de knowhow en expertise om uw gasten een onvergetelijk evenement te bezorgen.

Wij inventariseren vooraf het doel van uw evenement en koppelen dit aan het profiel van uw gasten. Op basis hiervan doen wij u een passend voorstel, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste spreker.

Onze aanpak wordt gekenmerkt door een gastgerichte benadering. Zo denken wij na over zaken als locatie, catering en natuurlijk een hartverwarmende attentie na afloop. En dat alles doen wij in nauw overleg met u.

Om zeker te weten dat uw evenement zijn doel bereikt, kunt u ervoor kiezen uw gasten na afloop zaken als een bedankkaartje, online enquête of relatiemagazine te sturen. Ook kunt u hen via bijvoorbeeld een nieuwsbrief maandelijks informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie of op de hoogte houden van relevante actualiteiten. Sprekersplatform regelt al deze zaken graag voor u.

Wilt u ook een memorabel evenement? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen Download checklist