Barlo_Annette

Annette Barlo (1974) is presentatrice en actrice.
Annette Barlo is bij het grote publiek bekend als Anna Bol uit de VARA serie Oppassen. Al vanaf jonge leeftijd is zij bekend als actrice bij de VARA en KRO. Daarnaast heeft Annette zich ook ontwikkeld als presentatrice waar zij diverse programma’s voor verschillende omroepen voor haar rekening nam. Annette heeft nooit de voorkeur gegeven aan één van de disciplines en voert beide met dezelfde inzet en passie uit.

Voor het fonds Verstandelijk Gehandicapten zet Annette zich al weer een paar jaar in. Uit eigen ervaring weet zij hoe belangrijk het is dat mensen met een verstandelijke beperking moeten kunnen meedoen in de maatschappij. Om daar een kleine bijdrage aan te leveren, en hen te helpen met hetgeen binnen hun eigen mogelijkheden en wensen ligt.
Annette Barlo als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter heeft Annette al de nodige kilometers op haar naam staan. Voor het dagelijkse nieuwsprogramma interviewde Annette diverse mensen, waarmee zij de meest uiteenlopende gesprekken heeft gehouden. Of het de lokale bakker of een Minister uit Den Haag is, als er maar een inspirerend gesprek uit voort kan komen.

Direct een offerte