Gaspersz_Jeff_118x175

Jeff Gaspersz stelt zich als missie om organisatie, teams en professionals te ondersteunen in het generen en benutten van innovatiekracht.

Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Hij ondersteunde ruim 300 ondernemingen bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en idee├źn.

Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan het KPMG Innovation Center.
Hij combineert het parttime hoogleraarschap met het vormgeven aan een eigen onderneming op het gebied van advisering en het verzorgen van marterclasses over innovatie. hij schreef diverse boeken over innovatie en het ontdekken van nieuwe kansen.
Jeff is een veelgevraagd spreker p conferenties, workshops en Masterclasses en in-company seminars, en geeft jaarlijks nationaal en internationaal, een groot aantal presentaties en keynotes. Zijn stijl van presenteren is interactief en gericht op een kansverkennende dialoog met het publiek.
Hij eindigt zijn presentaties geregeld met een korte connected-thinking sessie met de zaal, waarin een groot aantal kansen worden bedacht voor praktische innovatiegerichte acties in de eigen onderneming.

Thema’s:
– innovatiegericht leiderschap
– de kansgerichte innovatie mindset
– denkstrategieen en creatviteit
– innoveren door co-creatie

Direct een offerte