MBI portret

“Gewoon even iets doen, is zo gewoon nog niet!”

Hoe vaak nemen we ons niet voor dat het dit keer anders moet, bedenken mooie plannen, communiceren over ambities, terwijl resultaten uit blijven? De praktijk toont aan dat slechts vier procent van alle voornemens daadwerkelijk worden gerealiseerd. Mario Bierkens kent de oorzaak en geeft inzicht hoe u meer regie voert op uw succes. Hij leert u anders te kijken waardoor bestaande gedragspatronen doorbroken worden en uw inspanningen meer impact maken. Hij deelt bewezen succesrecepten en maakt een praktische vertaalslag naar uw organisatie en ambities. Met concrete tips inspireert hij hoe u snel uzelf en medewerkers enthousiast in beweging kunt krijgt om daarna slim te sturen op een nóg groter effect. Succes gegarandeerd!

Mario Bierkens is ondernemer en auteur. Hij begeleidt als partner van Intenza ondernemers en directies bij het realiseren van hun ambities. Daarnaast adviseert hij topsport coaches hoe meer uit hun teams te halen. Mario wordt vaak omschreven als scherp, humoristisch, praktisch, confronterend, energiek, snel met een continue focus op bewegen met resultaat.
Het bijwonen van zijn presentatie levert gegarandeerd meerdere Quick Wins op welke u á la minute en zonder hoge investeringen kunt implementeren!
Mogelijke onderwerpen zijn:

– Het kan! Hoe regisseer je ondernemingssucces?
– Hoe krijg je medewerkers enthousiast en snel in beweging?
– Hoe succesvol de slagkracht van sales vergroten?
– Hoe verbeter je duurzame inzetbaarheid van medewerkers?
– Hoe regisseer je een organisatie die het elke dag beter doet?
– Hoe realiseer je op een slimme en luie wijze jouw doelen?
– Hoe boek je succes, zelfs bij tegenwind?

Direct een offerte