MOERS_Paul-118x175

“Werk aan de winkel 3.0”

Paul Moers is een zeer veel gevraagd top spreker (vaak keynote spreker) voor het geven van lezingen. Deze worden met veel humor, maar vooral met echte kennis van zaken gegeven.

Lezingen worden altijd intensief voorbereid in overleg met de klant. Op deze manier kan worden rekening gehouden met specifieke wensen. Deze lezingen zijn vooral zeer interactief en brengen de zaal in beweging. Spreekbeurten vormen vaak een belangrijk onderdeel in het duidelijk maken van de strategie van het bedrijf. Paul doet dat op heel eigen wijze en gebruikt hilarische filmpjes als metafoor voor gedragsverandering. Dat maakt zijn lezingen ook zo inspirerend en impactvol.

Paul schuwt als spreker scherpe meningen niet en dat kan tot intensieve discussies leiden. De genodigden doen beslist een groot stuk inspiratie op. De boeken van Paul Moers vormen vaak het kader van zijn verhaal. Marketing, strategie merkbeleid en retailstrategie vormt uiteraard de kern van de lezingen. Toehoorders doen daadwerkelijk kennis op en kunnen aan de slag met concrete adviezen. Spreken is een vak en dat laat Paul in zijn lezingen heel goed zien.

Lezingen

Werk aan de winkel 3.0 – Hoe overleef ik als retailer de toekomst? Een lezing met optimistische kijk en concrete stappen om klaar te zijn voor een uitdagende toekomst. In één klap ben je als retailer weer helemaal bij.
Dienstbaar zijn is het nieuwe goud – over het boek Dienstbaar zijn is het nieuwe goud. Hoe helpt dienstbaarheid om je businessmodel te verbeteren.
De kracht van passie – over het boek De kracht van passie. Passie als middel om te excelleren
Succes is niet voor lafaards – over het boek Succes is niet voor lafaards. Hoe blijf je in een crisis succesvol?
Merk toch hoe sterk – over het boek Merk toch hoe sterk. Hoe bouw je sterke merken die impact hebben?
De kracht van huismerken – over het boek New private brands. Hoe kunnen huismerken je formule helpen?
Connectivity – Zien en begrijpen wat er om je heen gebeurt
Retailontwikkelingen – Wat zijn de ontwikkelingen in retail en welke rol speelt internet?

Direct een offerte