Tim Jenniskens - Als spreker te boeken bij Sprekersplatform

”Het is altijd mogelijk om jezelf weer iets te verbeteren.”

Tim Jenniskens bereikte zijn hoogtepunt in zijn hockeycarrière tijdens de Olympische Spelen in 2012, waar hij een zilveren medaille won. Met Bloemendaal werd Tim driemaal landskampioen en won hij tweemaal de Euro Hockey League. Hij combineerde zijn topsportcarrière met een universitaire studie. Zo rondde hij een half jaar voor de Spelen zijn masterstudie Business Studies af aan de UvA. Na de Olympische Spelen richtte Tim de succesvolle stichting Sport Helpt op. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. Tegenwoordig helpen al meer dan 260 Olympische topsporters mee met het verwezenlijken van droomontmoetingen. In 2014 startte hij de onderneming Fanbased BV waarin hij topsport op een unieke manier verbindt aan het bedrijfsleven.

Tim verzorgt presentaties binnen bedrijven, clubs of scholen waarin hij zijn unieke sportieve ervaringen combineert met wetenschappelijke studies over onder andere vitaliteit, talentontwikkeling, stress, veerkracht, focus, individuele ontwikkeling en teamontwikkeling door veelvuldig de interactie aan te gaan met het publiek.

Ook verzorgt Tim in samenwerking met Teun de Nooijer, duo-presentaties. Wat weer een hele andere en verfrissende dynamiek geeft.

Palmares
– Olympisch Zilver 2012
– Europees Kampioenschap Zilver
– Europees Kampioenschap Brons
– 3x landskampioen
– 2x EuroHockeyLeague goud
– Hockey India League zilver
– 4x Champions Trophy
– Europees Kampioen U21

Direct een offerte