Yohyon van Zantwijk

“Voor mij is ondernemerschap een proces om bedrijven te bouwen die exponentiële groei realiseren.”

Yohyon is een zeer ervaren spreker die wereldwijd talloze keren heeft opgetreden, met intensieve workshops, korte presentaties en keynotes voor kleine tot zeer grote groepen: “Mijn centrale thema is de Science of Simplicity: het doorzien van de essentiële eenvoud van complexe situaties om van daaruit exponentiële groeistrategieën te ontwikkelen en te realiseren. Daarin kies ik het perspectief van de leider die de strategie wil implementeren en de uitdagingen waarvoor hij komt te staan.”

Gedreven is Yohyon op zoek naar de ontwikkeling van methoden om complexiteit af te breken en zichtbaar te maken dat de realiteit bestaande gewoontes inhaalt: “Vanuit de onlogica van een bestaande situatie ontstaan de kansen voor vernieuwing. Een bedrijf kan vanuit dat inzicht bestaande patronen doorbreken en sprongen maken in haar ontwikkeling.”

Hij heeft diverse bedrijfskundige opleidingen gevolgd en heeft jarenlang nauw samengewerkt met Dr. Eli Goldratt, de grondlegger van de Theory of Constraints en auteur van vele management boeken waaronder Het Doel. Yohyon is tevens een actieve yogabeoefenaar. In zijn werk put hij uit beide bronnen. Zijn expertise ligt bij strategie, toegepaste logica, persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis.

*U kunt ook een relatie geschenk weggeven: het nieuwste boek van Yohyon van Zantwijk – De eenvoud van Complexiteit. Informatie en kosten kunt u opvragen bij ons.

Direct een offerte