Bij Sprekersplatform kunt u een spreker boeken die uw evenement met originele uitspraken, meningen en visies van extra glans kunnen voorzien. Wij hebben de kennis en ervaring om een in alle opzichten geslaagde bijeenkomst neer te zetten. Daarbij staan de wensen van de klant voorop. In overleg met u bepalen we welke personen geschikt zijn voor het evenement dat u ambieert. Een spreker van Sprekersplatform heeft zijn sporen verdiend in zijn vakgebied en kan een groot publiek boeien en binden. Wij hebben voor iedere bijeenkomst de geschikte personen. U kunt een spreker boeken bij ons en tevens een beroep doen op ons netwerk als u op zoek bent naar dagvoorzitters, motivators, entertainers en discussieleiders.

Spreker boeken in samenspraak

Ook voor gastsprekers kunt u bij Sprekersplatform terecht. Ons doel is dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op een evenement. Om dat te kunnen bewerkstelligen dient allereerst de voorbereiding goed te zijn. Als u sprekers wilt boeken bij Sprekersplatform maken wij in samenspraak met u een afweging wie past bij het soort evenement dat u voor ogen heeft en de gasten die u uitnodigt. Het idee is dat er een wisselwerking ontstaat tussen sprekers en publiek. Wij hebben een gevarieerd bestand van diverse autoriteiten die opereren op de snijvlakken van onder meer communicatie, motivatie, media, duurzaamheid, entertainment & cabaret, ondernemen en sport. Daaruit kunt u putten. Als u besluit een spreker te boeken bij Sprekersplatform, bent u van optimale kwaliteit en service verzekerd.

Wij schotelen u de top voor. Als u een spreker gaat boeken bij Sprekersplatform dan weet u dat u een inhoudelijk goed en verrassend evenement tegemoet kunt zien. Wij selecteren geen personen die een afgekloven en afgemeten praatje komen houden, we gaan voor sprekers die iets kunnen toevoegen aan de bijeenkomst waar ze hun opwachting maken. Die kunst verstaan we. Het gaat om de perfecte afstemming. Dat luistert nauw, omdat ieder evenement zijn eigen dynamiek heeft. Daar horen specifieke sprekers, dagvoorzitters en discussieleiders bij. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Als u een spreker wilt boeken, denk dan aan Sprekersplatform.

Spreker boeken met bijzonder invalshoeken

Ook voor concepten op maat zit u bij ons goed. Als u een spreker wilt boeken met bijzondere invalshoeken kunnen we met u om tafel om te bekijken welke personen in aanmerking komen. We kunnen ook meedenken en meebeslissen over zaken als locatie en catering. Daarnaast kunnen we diverse diensten verzorgen en producten leveren (zoals bedankkaartjes of relatiemagazines) die ertoe bijdragen dat uw evenement nog meer tot de verbeelding spreekt. Een spreker boeken, dat kan bij Sprekersplatform, de specialist en perfectionist.

Ons doel is ervoor te zorgen dat uw bijeenkomst staat als een huis. Onze mogelijkheden zijn groot. Als u een spreker wilt boeken, dan kunt u terugvallen op Sprekersplatform. We hebben een exclusief aanbod. Meer dan vijfhonderd topsprekers uit verschillende branches zitten in ons bestand. Al naar gelang het type bijeenkomst en de setting kunnen zij worden ingezet om bij te dragen aan een onvergetelijk evenement. Als u een inspirerende en enthousiaste spreker wilt boeken, dan kunt u zich wenden tot Sprekersplatform.